Ezt-azt magunkról

2011.12.26. 16:10 Ảprilis

 

A Pinceblog név nem túl meghökkentő módon egy borokkal foglakozó oldalt takar, amelyet a borászatban jelenleg is dolgozó szakemberek kicsiny köre ír. Megosztunk majd szakmai híreket, kommentáljuk az eseményeket és kritikát írunk borról és csomagolásáról, bár társaimmal nem vagyunk született borkritikusok, előbb ugyanis megpróbáltunk borokat készíteni - azt remélem inkább több, mint kevesebb sikerrel - így talán nem csak a pálya széléről szakértünk. 

Tudjuk mennyi munka van egy palack mögött és hogy milyen könnyű hibázni, de azt is tudjuk vagy legalább sejtjük, hogyan lehet átverni a szaksajtót és eladni a bort és a borászt. Igyekszünk majd nem bedőlni az ügyes marketingnek és a mű-misztifikálásnak, helyette inkább karakánul keresni a valóságot és a tényeket, megfelelő kritikával és önkritikával viseltetni a minket körülvevő világ jelenségei és magunk iránt. 

Ez persze sokszor nem fog sikerülni, de mit ér az ember célok nélkül!  

A bejegyzés trackback címe:

https://pinceblog.blog.hu/api/trackback/id/tr633497038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása